What Does prefabrik ev Mean?

Wiki Article

İmar kanunu ve bu konuyu içeren ilgili yönetmelikler kadastro parsellerde yapılan uygulamalarda yola cephesinin olması şartworkını koşuyor.

Prefabrik evler imarlı ve imarsız arsalara yapılabilir. Ancak imarı olmayan arsaya prefabrik ev yapmak için; arsanın yola cephesinin olmasına dikkat etmek gerekir.

Binanın taşıyıcı kolonlarının olduğu yerleri ayarlayıp ona göre kalıplarının çakılması.

Bir diğer nokta kalite kontrol; geleneksel betonarme evler sahada inşaa edilirler. Bu nedenle birçOkay dış etkene maruz kalırlar bunun yanı sıra inşaat sürecinde kalite kontrol yapmak oldukça zordur.

Duvardan çatıya, elektrikten su tesisatına tüm ustalık gerektiren uygulamalar profesyonel ekiplerimizce yapılmakta olup usta sorunlarını ortadan kaldırır. Kurulum sonrası prefabrik evin iç ve dış boyası yine profesyonel boya ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir.

Hazır prefabrik ev modelleri şık mimari tasarımlarının kazandırdığı albeni ile hemen fark edilir.

Su tesisat malzemeleri ve armatürlerinde de tüm konutlarda kullanılan yapı malzemeleri kullanılır

Prefabrik ev firmaları arasından tercih yapacak olursanız dikkat etmeniz gereken prefabrik ev modelleri en önemli unsurların başında kullanılan malzemelerin kalitesi, satış öncesi ve sonrası iletişimde olacağınız prefabrik ev bir firma olmalıdır.

Prefabrik evlerin kullanım ömrü 30 ila 50 yıl ortalamasında değişmektedir. Standart bakımları yapılan hazır evler çAlright daha uzun yıllar güvenle kullanılabilir.

Prefabrik konutlar deprem konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya göre çOkay daha hafif olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı deprem anında esner fakat yıkılmaz.

Elbette ki konut alım satımında sıfileır ev sahibi olmanın ne kadar prefabrik ev özel bir duygu olduğu herkesin malumudur. Ancak yine de hem betonarme konutlarda hem de prefabrik ev modelleri

Aynı zamanda her geçen yıl değişen piyasa koşulları, bu evler ile betonarme yapıların fiyatları prefabrik ev arasındaki makas farkını her geçen gün genişletmektedir. Çünkü betonarme yapıların her geçen gün inşaat maliyeti artar bu doğrultuda fiyatları da artar fakat bu yapılar her zaman ekonomik kalmaktadır.

Deprem ve Afet Bölgeleri: Afet sonrası geçici veya kalıcı barınma ihtiyacını karşılamak için great olabilir.

Üretimi tamamlanan prefabrik ofis binası, prefabrik ev konut benzeri yapı yapıda kullanılacak tüm malzemeleriyle kamyon veya uluslararası taşımacılıkta kullanılan deniz konteynerine yüklenerek kullanım yerine sevk edilmektedir.

Report this wiki page